091 Kjøp Ukraina Landslagsdrakt Stormy

Tirsdagens Champions League-handling skuffet ikke-vel, med mindre du er fan av Inter Milan eller Ajax. Dagens åtte kamper så flere spikerbitere og brakte 23 mål. På dagen gikk Liverpool, Napoli, Chelsea, Dortmund, Valencia og Lyon videre til åttendedelsfinalen. Liverpool og Valencia vant sine grupper med viktige seire på landeveien.arsenal trøje

Seieren innledet gruppe E for de røde, med Napoli som endte på andreplass. Red Bull Salzburg, trent av amerikanske Jesse Marsch, er nå i Europa League.

Ajax så ut som en flott innsats for å gå videre til åttendedelsfinalen etter et fantastisk spill i gruppespillet. Da vi kom inn på tirsdagens hjemmekamp mot Valencia, måtte den nederlandske siden bare unngå nederlag for å gå videre. En seier eller uavgjort ville vært nok. Men klubben ble slått ut av konkurransen takket være dette målet i første omgang fra Rodrigo i en imponerende 1-0 seier for Valencia, som spilte uten flere viktige spillere.

Kjøp Portugal Borte Landslagsdrakt

Resultatet påvirket ikke Chelsea i det hele tatt, ettersom Blues visste at de rett og slett måtte vinne for å garantere sin plass i neste runde. Tammy Abraham og Cesar Azpilicueta scoret. Etter å ha sluppet inn et sent mål, måtte Chelsea smertefullt spille ut en nervøs siste 12 minutter, men klarte å holde på.

Det var et mareritt for en dag for Inter Milan. Antonio Contes lag trengte bare en seier mot et Lionel Messi-fritt Barcelona som startet ni sikkerhetskopier. Den italienske klubben svarte ikke på oppfordringen. Inter slapp inn et seint mål til å falle, 2-1, da Ansu Fati vant vinneren for Barca. Fati ble den yngste scoreren i konkurransens historie.

For Inter hadde laget nok sjanser til å vinne kampen, men kunne ikke få målet når det var viktigst. Inter er nå på vei til Europa League, med Dortmund som går videre til knockout-etappen etter en 2-1 seier over Slavia Praha.

###